Kaj je Palabra?
Palabra je kreativno podjetje, kjer načrtujemo, gradimo in oblikujemo pregledne spletne strani. Ustvarjamo tudi spletne vsebine (besedilo in slike za spletna mesta in družbene medije). Nahajmo se na Bledu.
 

Moja zgodba

Plabra = beseda. Želim nekaj povedati na kreativen način.

Ideja o ustanovitvi podjetja, kjer bi lahko združila svojih PET LJUBEZNI: web design, spletni marketing, družbene medije, grafično oblikovanje in fotografiranje, se mi je porodila med bivanjem v majhnem, čarobnem mestecu v Španiji.

Novo okolje je vzbudilo NOVE AMBICIJE. Odločila sem se, da bom s svojim znanjem s področja spletnega marketinga in web designa, ki sem ju tekom let pridobivala v večji mednarodni organizaciji, pomagala posameznikom in manjšim podjetjem do (boljše) vidljivosti in uspešnosti na spletu.

Moje podjetje (PALABRA pomeni BESEDA) je plod večletnega dela in izobraževanja v Sloveniji in v tujini. Njegove temelje pa sem postavila med programom za pospeševanje ženskega podjetništva.

Ustvarjanje z različnimi mediji je del mojega vsakdanjika.

Prvo spletno stran sem postavila med opravljanjem prostovoljnega dela v Makedoniji pred desetimi leti, saj sem želela na kreativen način dokumentirati svoja doživetja. Kasneje sem spletne strani začela oblikovati tudi za druge.

S profesionalnim delom s področja spletnega marketinga sem se srečala med delom na Oddelku za odnose z javnostmi mednarodne organizacije v Budimpešti. Nato sem nekaj let upravljala z družbenimi mediji te organizacije ter ustvarjala spletne vsebine.

Pri delu, ki ga opravljam, mi koristijo tudi izkušnje z grafičnim oblikovanjem, iz katerega sem opravila tudi specializacijo.

Potovanja v preteklih letih so v meni prebudila tudi interes za fotografiranje. Fotografsko znanje vključujem v ustvarjanje vizualnih vsebin za splet. Vedno več časa posvečam tej dejavnosti in nadgrajujem fotografsko opremo.

Moja podjetniška zgodba se je začela leta 2016.

Rada imam svoje delo – tudi zato, ker je zelo KREATIVNO in dinamično. Spletne strani, ki jih izdelujem, niso narejene kot po tekočem traku, ampak pazljivo in premišljeno. Prednost dajem KVALITETI. Vsaka izmed njih je edinstvena in ima svoj pečat, ki je odsev strankinih potreb in želja.

S svojimi strankami želim vzpostaviti pristen odnos, saj je le-ta temelj dobrega sodelovanja. Želim jim prisluhniti in na podlagi njihovih potreb, okusov, želja (…) ponuditi storitev –  izdelati spletno stran, ki jim bo pomagala pri doseganju njihovih poslovnih in osebnih ciljev.

MOJE VODILO JE: STOPITE IZ MNOŽICE, VENDAR NA PREMIŠLJEN NAČIN!

Petra Pekovec,
ustanoviteljica podjetja PALABRA